Ingatlankereső

Balaton-régió - Somogy vármegye

Kód: eladó-vízparti-panzió-621

Közvetlen vízparti panzió eladó

Ma legjobb befektetés a Balatonnál, a pénzt termelő közvetlen vízparti ingatlan.

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referenciamunka szerepét tölti be.

Pihenő csónakok a vizen.

Balaton déli partján, közvetlen vízparti, 1015 m2 telken, összesen kb. 436 m2 nettó szint alapterületű épületegyüttes eladó. A telek 20 méter szélességben, kiépített partvédőművel, 70 m2 saját stéggel kapcsolódik a Balaton vizéhez.

A képen, a panzió épületei láthatók.
A képen, a kisebbik épület látszik a vízkapcsolattal.

Az évek óta bejáratott vendégkörrel rendelkező vízparti panzió téliesített, télen-nyáron fogadja a szállóvendégeket. Az ingatlan áll egy 3 szintes főépületből és egy kisebb 2 szintes épületből. A karbantartott épületekben összesen 10 db apartman áll az üdülő vendégek részére. Van közöttük egyszobás, és kétszobás apartman. Mindegyik apartmanhoz kapcsolódik fürdőszoba és mini konyha. A két épületben egyszerre 24 főt lehet fogadni. 

Alagsor
Alagsor
Földszint
Földszint
Tetőtér
Tetőtér

A főépületben, 5 db bérbe adható apartman található. A tetőtérben egy külső feljáratos luxus apartman lett kialakítva, a mindenkori tulajdonos és családja, néha a vendégei számára. Ezt nem szokták bérbe adni. A képeken, a főépület alagsori, földszinti és tetőtéri alaprajzi elrendezése látható.

A kép, a kis épület földszinti és emeleti részét ábrázolja.
A kép, a kis épület földszinti és emeleti részét ábrázolja.

A kisebb épületben 5 apartman található. A képen, az apartmanok alaprajzai látszanak.

Minden közmű bevezetésre került, a fűtés geotermikus fűtés. A komplexum áramellátása: 220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 40 Amper áramerősséggel készült.  Komoly gyengeáramú híradástechnikai rendszer van kiépítve, saját szerverrel rendelkező számítógépes és biztonságtechnikai hálózattal.

A víz látványa megnyugtatólag, üdítőleg hat az itt pihenőkre.
A víz látványa megnyugtatólag, üdítőleg hat az itt pihenőkre.

A balatoni idegenforgalom felfelé ível, érdemes vízparti panzióba fektetni. Az idegenforgalmat támogatja a kormány és különböző turisztikai pályázatot, magánszálláshely pályázatot lehet igénybe venni. A télen-nyáron üzemelő vízparti panzió vételára xxx millió Forint.

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika, Ingatlanpiaci elemző és szakértő, telefonja 06-30-218-0000

Az eladokastelyokkuriak.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.