Ingatlankereső

Balaton-régió - Somogy vármegye

Kód: eladó-vízparti-nyaralók-370

Vízparti jellegű balatoni üdülő eladó

Az üdülő vendégei gyönyörködhetnek a Balaton változatos színeiben és a folyamatos látnivalókban.

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő, polgári villaépület eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Eladó vízparti nyaralók-370

Balaton déli partján, 3081 m2 térmértékű, 54,26 méter széles vízparti jellegű telken kb. 665,21 m2 alapterületű, 2 épületből álló klasszikus villaépület (üdülő) eladó. A Balaton vize kb. 12 méterre van a háztól, elé már nem építhetnek, így az örökpanorámája a távlatban is megmarad. 

Eladó vízparti nyaralók-3701
Eladó vízparti nyaralók-3702

Az üdülőépület platánfáktól árnyas udvara, kertkapuval csatlakozik a sétányhoz. A közvetlen vízparton, az üdülő vendégeik a kizárólagos használatú saját stéget használhatják. A képeken az udvarról élvezhető kilátás látszik. 

Eladó vízparti nyaralók-3703
Eladó vízparti nyaralók-3704
Eladó vízparti nyaralók-3705

Az eladó ingatlan megvétele azoknak legjobb, akik felelősséget éreznek azért, hogy Balatonföldvár kedves, barátságos Toszkán hangulatú, híres Kvassay sétánya maradjon meg unokáinknak, olyannak amilyen. Továbbá, elkötelezett abban, hogy a vételt követően, állagát jobbá teszi, és kihasználva az autentikus környezetet valamint a kiváló hangulat adta lehetőségeket, az egyéni célokon kívül gazdasági funkciót (szálloda, panzió, cégüdülő) ad a sok viszontagságot megért épületkomplexumnak. A képek, az üdülőépület és vízpart kapcsolatát, valamint az üdülő telkét, árnyas udvarát ábrázolják.

Még romjaiban is gyönyörű. Az épületeknek van stílusa, hangulata. Ha valaki bontásban gondolkozik, ne keressen! A bontással megöli az épületeket, elveszi azok lelkét és az egész környék hangulatát. Az épület stílusjegyeit megtartva a tetőt terméspalával lefedve, külső homlokzatát sárga színnel lefestve, fehér színű nyíláskeretekkel, sarkokkal (sgraffito homlokzati kváderezés), belül megcsinálva a legkomolyabb igényeknek megfelelően (High-tech vagy minimalista) jól kiadható ingatlan együtteshez jut. Ami miatt a kialakítandó lakosztályokat bérbe fogják venni, az az utca és az épületek feelingje.

Eladó vízparti nyaralók-3706
Eladó vízparti nyaralók-3707

A képeken, egy hangulatos épületrészlet, és az emeleti fedett erkély, a róla élvezhető panorámával látható.

Eladó vízparti nyaralók-3708
Eladó vízparti nyaralók-3709

Az üdülő bal oldali épülete (földszint + emelet összesen: 9 szoba) kb. 362,93 m2 össz-szint alapterületű, míg a jobb oldali épület (földszint + emelet + tetőtér összesen: 12 szoba) kb. 302,28 m2 össz-szint alapterületű. Minden közmű be van vezetve, vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. A képeken a földszinti és az emeleti alaprajz látható.

Eladó vízparti nyaralók-37010

A képen, az üdülő vendégei étkezését biztosító éttermi része látszik.  

Eladó vízparti nyaralók-37011
Eladó vízparti nyaralók-37012
Eladó vízparti nyaralók-37013

A szobák mindegyikéhez külön bejáratú fürdőszoba tartozik. A képek a szobákból egy - egy részletet ábrázolnak.

Az értékes helyen lévő, vízparti jellegű polgári villa irányára xxx millió Forint. Erkölcsi és presztízs értéke ennél jóval nagyobb, része a balatoni fürdőkultúrának és helytörténeti szempontból is jelentős. Az épületet hasznosítva folyamatosan jelentős bevételhez jut, miközben az ingatlan értéke a keresletnek, kínálatnak, a feljövő balatoni idegenforgalomnak, és a hiánynak köszönhetően folyamatosan növekszik. Ez azt jelenti, hogy az ingatlant magas maradvány értéken el fogja tudni adni. 

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika, Ingatlanpiaci elemző és szakértő, telefonszáma: 06-30-218-0000

Az eladokastelyokkuriak.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.