Ingatlankereső

Balaton-régió - Veszprém vármegye

Kód: REFERENCIA-kastély

Kastély, a Bakonyban eladó

Tágas lakosztályok, jakuzzi, úszómedence, nagy park, biztosítja a kényelmet

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő ingatlan eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A Bakony hegyei között lévő jó közellátással rendelkező településen, 9455 m2 tömör kerítéssel körbekerített, összközműves telken eladó egy háromszintes családi ház. A szép környezetben lévő, egyedi tervezésű és luxus kivitelű családi ház reprezentatív terekkel rendelkezik.

Mindenkori tulajdonosa büszke lehet erre az ingatlanára úgy a családja, mint az üzletfelei szemében. Ebben a nyugodt vidéki környezetben pihenhet, feltöltődhet energiával, kényeztetheti testét és ehhez itt minden adott.

A képeken a kétállásos garázs bejárata és a garázs látható.

A képeken a kb. 27,55 m2 alapterületű tv és mozi szoba látszik.

A képek a lépcsőházat és a lépcsőházi galériát ábrázolják.

Az épületet tulajdonosok 2007 évben magas műszaki színvonalon építették meg, első osztályú anyagok beépítésével. A helyiségek első osztályú Spanyol és Olasz burkolatúak.  A háromszintes családi ház kb. 926 m2 lakóterű, melyhez tartozik összesen kb. 164 m2 terasz és egy kb. 37,92 m2-es kétállásos garázs. A nappali szoba dísze a kristály csillár és a különleges cserépkályha. A képeken, a kb. 51,6 m2 alapterületű nappali szoba látható a terasszal és könyvtárszoba bejáratával. 

A képeken a kb. 42 m2 alapterületű könyvtárszoba látszik, két irányból nézve. 

Minden égtáj felé néz részben fedett, vagy nyitott terasz. A kép, a kb. 39 m2-es ebédlőt ábrázolja. 

A képen a kb. 39 m2-es ebédlő látható, melyből jobbra nyílik a télikert, balra a nappali szoba. A télikert, természet közeli életet tesz lehetővé időjárási viszontagságok nélkül. A második és harmadik képen a kb. 60 m2-es, télen is fűthető télikert látszik.

A képek, a mindennel felszerelt, 31,34 m2 alapterületű, Olasz konyhát ábrázolják.

A képen a tetőtéri egyik lakosztály hálószobája látható.

A képeken, a tetőtéri egyik lakosztályhoz tartozó fürdőszoba látszik.

A képek, egy másik tetőtéri lakosztály fürdőszobájában készültek.

A képek, a tetőtéri harmadik lakosztály fürdőszobáját ábrázolja két külön nézetből.

Minden közmű be van vezetve: vezetékes ivóvíz, villany 3 x 50 Amper áramerősséggel, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Ki van építve a videó kaputelefon, riasztó rendszer, tűz- és füstérzékelő rendszer, klíma. A családi házban kettő hőközpont áll rendelkezésre, melyek biztosítják a fűtést és a melegvizet. Az épület radiátoros gázközponti fűtésű. A képeken a két külön hőközpont látható.

A vízben az ember nem csak úszhat, sportolhat, de kellemesen el is lazulhat. Az úszómedence emiatt szinte nélkülözhetetlen velejárója egy ilyen ingatlannak. A képen az alagsorban lévő úszómedence látszik.

A kép, az alagsorban lévő  jakuzzit ábrázolja.

A képen, az alagsorban lévő szauna látható, melyhez kapcsolódik egy zuhanyozó.

A képeken, az alagsorban lévő kb. 39 m2-es borozó illetve bor- és italtároló helyiség látszik. 

Az ingatlan vételára xxx millió Forint.

A hirdetést készítette (tervezte, kivitelezte és tette közzé), Lőkös Gáborné Erika, Ingatlanpiaci elemző és szakértő. Telefonszáma: 06-30-218-0000

Az eladokastelyokkuriak.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.